Cservinka Dávid
ez van,
napi egy csomag dohány,
az uszkve 80 szál cigaretta.
duplakávék garmada, fejzúgás ide-
oda, egy-
egy pohár sötétvörös bor,
a bevitt anyagok ki-
beszintezésére.
sötétvörös, hosszúszőke,
rövidgöndör ki-
be, kibe ki-be omlani
kérdések a kreátor felé,
a sötétvörös hajnali,
a hosszúszőke déli,
vagy a nyugodtkék délutáni
ég alatt.
ki-, be-, el-, vissza-
számolás,
ki-, be-, el-, vissza-
tartott lélegzettel.
I/O,
bevitt és kidobott adatok
feldolgozása,
nehéz kérdés, hogy végül
melyikőtöket lélegzem ki,
melyikőtöket lélegzem be,
melyikőtök osztható a másikkal.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-28 20:38:05 Utolsó módosítás ideje: 2016-05-28 20:51:20
|
|
|