Üsd fel a fejem,
és keverd habosra.
Szakíts le belőlem egy darabot,
és tartsd a láng fölé.
Szedd ki a belsőségem,
és dobd a kukába.
Karikázz fel vékonyra,
és törj át langyosan.
Alaposan dolgozz össze,
hogy lágy masszává váljak,
papírtörlővel itasd fel rólam
a felesleges gondolatokat.