mátrix
a kipufogógáz töretlen hatalmú
a kipufogógáz
a kipufogógáz
a kipufogógáz
töretlen hatalmú
s a kókadt lagúna nem ad botoxot botoxot botoxot
vele elegyet alkot a légyott
a légyott
a légyott
partedlijük nincs nincs nincs úsznak edény módjára
a mosogatóvízben
mosogatóvízben
mosogatóvízben
hát nincs bennük semmi tisztesség
tisztesség
tisztesség
nem szabadítják ki a kátrányhintából a fűnyírót
fűnyírót fűnyírót
fulladjak meg ha elvárom bronz fokozatú mandragóra legyen hű tükrük tükrük tükrük
orrfolyásuk láthatatlan embert alakít alakít alakít és jelenésük van
minden rászedettségnél
rászedettségnél
meglepetésvendégek voltak ők hagyták hogy puskázzak egy tesztnél
tesztnél
tesztnél
démonok szőtték bolyhos szőnyegüket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-18 13:32:45
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-18 13:32:45