Qáf hegyén
Ki érti már az utat, mely ide hozott,
Borodtól részegen fürtjeid kergettem,
De kezem csak tükörképet markolt,
S mint világtalan, a világban elvesztem.
Qáf hegyén nem csillan már e remény,
Utolértelek, de én elkoptam közben,
Nincs ki vár, nincs kinek nem elég,
Csak ámulok és figyelek, figyelek csöndben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-26 11:58:27
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-26 11:58:27