Vigasztaló csend
Vágyunk a csendre, és félünk a csendtől,
háttérzajokkal tudunk csak élni,
egyszer minden lényeges dolog eldől,
mert riasztott lelkünk ezt reméli.
Egy transzcendenciát felépíthetünk,
mint kisgyerek a mesevilágot,
hogy legyen nekünk is óvó istenünk,
aki életünkben megbocsátott
minden gondolatunkat és tettünket,
irgalmas hozzánk, mert sohasem büntet,
így tisztán jutunk a tulsó partra.
A süket csendből majd beszélő csend lesz,
vigasztaló csend az örök élethez,
hiszen az isten is ezt akarta.
2015. május 11.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-11 08:19:00
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-11 08:19:00