a pillanatba zárt örökkévalóság...
mint a fájdalom egy szuvas, odvas fogban, mint egy csobbanás a moha lepte kútban, mint a villámfény egy megfakult tükörben, mint a gondolatok, a test börtönében. mint a barátság egy pohár barna sörben, mint az átfogó, a meg nem rajzolt körben, mint a gyorsulás, a meggörbült időben, elburjánzott sejtek egy beteg tüdőben. mint az imádság a legutolsó percben, mint az anya íze, az első korty tejben. mint a szenvedély egy titkolt szerelemben, mint a nyár illata egy csepp akácmézben. mint ismerős arc, egy elmosódott képen, vérrel festett szavak egy kőkerítésen. csonkig égett gyertyák kinn a temetőben, emberek kik hisznek még a Teremtőben. mint a kéjes álmok megvalósulása, mint a szív utolsó összehúzódása, mint a remény édes beteljesülése, ágról szakadt lelkek megmenekülése…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-03 19:05:20
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-03 19:05:20