Lüktet nyakamban a vér.
Nem leszek a tied, bűntudat.
Képedbe röhögök, Uram.
Nézz csak lelkembe mélyen.
Fölismered benne önmagad.
Te adtad ösztönöm.
Te akartad,
Hogy kipróbáljam játékodat.
Látod e kettényílt koponyát?
Így nyílt ketté énem is.
Hallgatok.
Ez az izé torkomban földobog.
Emészt a bűn utáni láz.