Elválasztás
flamingószín koponyán járok ide nem érnek
kávéfolt reggelek itt nincsenek szavaló bábok
nincsenek rajzolt jellemek úgy terül szét a tudat
- párám mint Merlin-lehelte mese egyre közeledik
exodus ahogy leáll az egy vese és amint a dobogás megáll
hasfalam puffadásnak indul beáll a klinikai halál
a vér már nem izgul tüdőm vízzel telt ballon
szemem tar üvegszilánk mégis látok a parton
jön hajóm testemből kiránt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-03 16:52:07
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-03 18:50:10