És ezt el is higgyem? Miért nem vagy elég
körültekintő ahhoz, hogy minden lehetséges
módon bizonyítsd, nincs okom kételkedni?
Győződjek meg róla személyesen? Vállalnád
a kockázatot, hogy lebuksz? Igen, mert ha
elveszítenél, megkönnyebbülnél. Neked
sosem gyötrelem a gyanúsítgatásom, mert
csak az ürügyre vársz.