Kifordulok magamból
Már annyian leköpdöstek,
hogy köpönyegforgató leszek.
Köpönyegforgatóként
kisebb lettem, mert ami ingem
volt, nem vettem magamra.
Kihallgatom azt,
amit be kell látnom,
benézem azt,
amit kinézek magamból,
amitől már nem marad ott semmi.
Le vagytok ejtve, de
mivel magamban csalódtam,
magamba zuhanok.
Semmi nem érdekel,
mert egy lapra tettem fel mindent,
ami veled nem említhető egy lapon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-27 09:17:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-27 09:17:03