Tértelenség
A mozzanatokat láthatatlan
szökőkutak tartják egyben.
A teremben valamennyi árnyék
süllyedő álom, virágszirmokat,
lepkebábokat, madártollakat
elejtő pillanatsor.
Felidézhető könny,
bármilyen tánc és
egy koronás fej
sziluettje is.
Az elektromos kandeláberek
fénye tojáshéj színű
arcokkal találkozik.
Teljes a tértelenség
körüljárása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Műhely, 1998
Feltöltés ideje: 2014-11-17 19:02:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-17 19:02:55