A kékes fény...
A kékes fény megvilágította hideg tér,
Egy madár, ahogy szökni próbál, s kél,
Egy romos ház, melyen még látszanak a lőtt sebek,
Egy halotti tor, melyből kilopták a csendet.
Szív szól ne hagyd
Láb dobog, tó befagy.
Titkos választás, melyen kötelező a titok,
Barna erdőben letaposott szirmok,
Benyomott hátú buszraváró asszony,
Nyilaskereszt, s rámondani: zakson.
Szem, száj kihagy.
Nem törik, csúszni hagy.
Könyvek a polcon, melyek jól néznek ki,
Látni a felhőt, hogy nem kerül ki semmit,
Sorompónál kurva, gyerek kakil a bokorba,
Tetovált nyak, éles kés, gyerek és mogorva.
Érrendszer higany.
Nem mész előre, mégis végtelen vagy.
Szaklap melyből ordít a hazug báj,
Lopott rím, mely önmagának fáj,
Internet,- térerőszerelem első látásra
Hidegben nézek a tévébeli pálmafákra.
Szeretni és szeretni hagyni,
Csókot kapni, mert csókot adni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.