A szolgalelkűségről
és individualizmusról, avagy dögöljön
meg az időben és nem csak a térben
szomszédos ember (vagyis a jövőnk és –
a történelemhamisítás elfogadásával – a
múltunk) ’tehene’ is.
Korunk egyik leggonoszabb nyílt titka,
melyben ki nem mondva szinte mindenki
egyetért, hogy a Föld lakosságának
létszámát le kell csökkenteni. Noha tudjuk,
hogy ez szükségtelen, hisz rendelkezésre
áll elég termőföld élelem előállítására,
mégis gyilkos ösztönünk felülkerekedik
józan eszünkön, vagyis a vagyont
felhalmozó hatalmasok védelme fontosabb
számunkra. Az is cinkos, aki hallgat erről
és az is, aki a nemtudásra hivatkozik, hisz
manapság a nemtudás nem lehet mentség.
A kollektív bűnösség ilyen mértékben még
soha nem sújtotta az emberiséget, amit a
sors torol meg utódainkon, akiket a jelek
szerint gyűlölünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-01 12:02:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-01 12:02:45