megáll(ap)íthatatlan
ha groteszket akarok őt hozom fel példának
tőle helytállóbbat létrehozni sem lehet
illetve de, hisz kreálták
mikor már a tangramban minden a helyén volt
öt háromszögből egy parallelogrammába költöztek
de ez a groteszk önmagában szép
a tragédiákkal
az emberi lélek új rétegeit engedi felfedezni
mennyire tuskó, aki ezt nem értékeli
éppen egy folyamat kezd kibontakozni
várjuk ki, mi lesz a végkifejlet
ne rontsuk el
olyan biztató ihletforrás
múzsa
az emberi hülyeség legnagyobb csodája
ellentmondások kifogyhatatlan tárháza
létének abszurditását bemutató csodás mintázatok
kirajzolódását már alig várja pár társadalomtudós
az évszázad legnagyobb átverése
amitől korának generációja
féregként fog újjászületni
így kihal az emberiség
burgess sehol nincs ehhez
kafka atmoszférateremtő képessége is
elhalványul a történések alakulásától
minden olyan komplett amilyen
egy elidegenítő effektusokkal fűszerezett
abszurd dráma csak szeretne lenni
önmagukat a szerepbe teljesen beleélő színészekkel
és valódi hullákkal
mint egy túl jól sikerült gyilokpornóban
bár weiss marat-jára emlékeztet
munch sikolya egy gagyi skicc
piaf non je ne regrette rien-ja sem elég drámai már ehhez
nincs az a monty python eszköztár
amivel kifigurázható lenne ez a beteg világ
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-05 08:33:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-05 08:33:11