A masquat-hegyi alvilág
Velem ki akar cseszni Szösz néne,
a Masquat-hegyen innen, túl a sövényen,
most nem vetítek,
megtévesztő módon törékeny,
ezt eltökélte.
Egy aljas nyugger.
Levesből a vacsora egy vattatyúk lesz.
Nem figyel a törvényre,
gyanúsak a kötések,
fogadási csalást követ el,
mert erkölcstelen.
Ő a legnagyobb sátánista,
az iránytűmet átállítja,
szeretője az antikrisztus,
az erdője labirintus.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-26 09:06:37
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-26 09:06:37