pszicheled
minden tudás le van tudva részemről,
tudom, hogy mindent tudok, eleinte nehéz
volt, amikor már mindenkinél többet
tudtam, de úgy éreztem, még mindig túl
keveset, hogy megismerhetetlen a világ,
de aztán átlendültem a holtponton, már
láttam az alagút végét és megvilágosodtam,
most hencegek, hogy amit tudni lehet,
annak birtokában vagyok, ehhez elég volt
hetven százalékos agykapacitás, a maradék
harminccal meg megteremthetem azt a
valóságot, amitől istenné válok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-22 16:52:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-22 16:52:34