Dekarmációs
Ha nem tudok veled mit kezdeni,
megpróbállak kirekeszteni,
ez egy természetes reakció,
a lelkem eladni jó,
ha bennem alacsony az igényszint,
szeretek másokat kinézni,
ha azzal vádolnak, hogy kiközösítek,
akkor ködösítek,
jobban szeretek másokat okolni,
mint áldozatot hozni,
utálom, ha vannak nálam jobbak,
mert akkor én tűnök átlagosnak,
néha előnyösebb színben tűnök fel,
de ezért nem küzdök meg,
kiretusálom
azt, akit megutálok,
véleményed irreleváns,
figyelmen kívül hagyom, aki nem perkál,
szeretek másokat lekezelni,
ezáltal teret nyerni,
intonációm lekezelő,
mert nem vagy elég nekem tetsző,
alulértékellek,
nem zavar, ha tévedek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-14 11:17:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-14 11:17:10