Herold
Megdolgozom a rekeszizmokat,
mások szerint ez egyre kínosabb,
rötyögök is magamban pár óriásit,
ha kacsintok, már leszarod a bokád is,
ha csak a nevetőgép érti a humorom,
akkor azon igen gyakran busongok,
alattam van egy fingópárna,
ha ráülnék, vajon mit szólnának,
tudom, hogy az én jókedvem ragadós,
ettől még nem lett senki haragos,
a melletted lévőbe kapaszkodsz,
a ruhád a könnyeidtől csatakos,
nem tudod visszafogni magad,
látom, hogy móricka vagy,
gyártok is rólad egy viccet,
nem hagyom ki ezt a ziccert.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-05 13:13:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-05 13:13:38