Ebolacionizmus
Ha nem szűnik meg izrael,
a bűntudattól hibbansz meg,
már ha neked van olyan,
csak hallgatsz és halogatsz,
magadfajta cionisták,
a jó embert kiborítják,
ha nem szűnik meg a blokád,
neked sem lesz adonáj,
se pedig szanhedrin,
ha terrorizéled a palesztint,
ha másokat nem tisztelsz,
nem maradsz a felszínen,
hiába a holt-tenger,
a becsületeteken folt esett,
mit azért nehéz kivenni,
mert bűneitek hirdeti.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-05 12:11:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-05 12:11:15