Mosolytünet
Önmagam legyőzni a nemes kihívás, ha
hátba szúrsz, nem gyűlöllek, csak
szimplán irritálsz. Nem háborog a lelki
békém, attól se, ha alaptalanul
elítélnél. Azt hiszem, jó ember vagyok,
ha a becsületemen folt esett, hagyom.
Mindenkire haragszom, nem szegregálok,
ha miattatok ítélnek el, akkor is teszek
rátok. Olyan bűnöket is átvállalok
örömmel, amit letagadnál foggal-körömmel.
Helyetted is nyugodtan elviszem a balhét,
békés vagyok, mert tied a szajré. Bár nem
szeretem az erőszakot, de hogyha megölsz,
hagyom. Életcélom a békesség, had ne
éljem meg szégyenként.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-17 16:26:25
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-17 16:26:25