Kültartalom, belalak
Szavakba burkolózom, mintha el tudnának
leplezni. Burkolók hányják rám és
megvetnek. Jó nagy betűk egymásra írva:
azok mögé elbújhatok. Betűk között
olvasok: ez nem tükörírás, csak a betűk
fordítottak. Most felborultak: újabb
csavar, vagy csak hullám. Görbe hátammal
kérdőjelként egy pont felett lebegek.
Bármit kész vagyok eltaposni, eltépdesni,
ha meg bírnám fogni. Nem tudok a
testemmel betűket formázni. Kihallgatom
azt, amit be kell látnom, benéztem azt,
amit kinézek magamból, amitől már nem
marad ott semmi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-15 20:43:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-15 20:43:11