Tisztelet a kivételnek, ami erősíti a szabályt,
tisztelet a bevételnek, ami legyöngíti a tartást.
Átlátok a tisztán, bármennyire zavaros,
átlátok a szittyán, bármennyire avaros.
Árulj el - feladja a másikat,
ájulj el - fal adja a másikat.
IQ-m a zéró felé,
EQ-m a Néró felé.