Nem én
Kivonom magam minden alól,
így leszek hitehagyott.
Nem szeretek társaságban forgolódni,
inkább betokozódni.
Az elutasítottságom teljes,
mert személyiségem gondterhelt.
Nagyon szeretnek rám taposni,
így engem ér a szánalomdíj.
A nyomok azokban belsérelmik,
akik azt jobban megérdemlik.
Nem maradt sok méltóságom,
szárnyaik alá vettek a hétpróbások.
Én vagyok az a szerencsétlen,
akit a világ megleckéztet.
Nem tudok sehova beilleszkedni
és ez elidegenít.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-25 19:39:49
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-03 07:56:53