Kilátás
Szerinted nem vagyok ítélőképes,
mert miattad sok a kintlévőségem.
Ennek oka kideríthetetlen,
én mégis kisemmizve lettem.
A javak igazságos felosztása
számodra nem ér fel megoldással.
Nagymértékben fosztogattok,
így az élet velünk mostoha volt.
Várható élettartamunk alacsonyabb,
mert te vagy hatalomban.
Súlyos baj van,
mert elvetted, amit összekuporgattam.
Abban vagy elhivatott,
hogy a népet megszívatod,
Bevezetnék egy olyan törvényt,
amitől nem lopsz majd többé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-25 17:17:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-12 10:04:13