Amint lehetetlen
Rád utazok, rajtad veszélyes
domborulatok. Életem veled
képzelem el, nem tudom, hogy
becserkészhetlek-e.
Benned szeretném tudni magam,
de hallom, hogy egy fúria vagy.
Képes vagy elképzelni, hogy egy
magamfajta melléd fekszik?
Beléd estem, ne mutasd magad
erényesnek, megmásználak, de
érzem, hogy átvágsz majd.
Dugnálak téged, a félénkségem
futásra késztet. Érted oda- és
ide-vagyok, mégis hitehagyott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-16 15:06:22
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-03 07:46:39