Ret(r)orzió
Sokan szeretik azt hinni, hogy
történelmet írnak. Jelenünkről az
információs szupersztrádának köszönhetően
olyan világos képünk van, mint amilyen
múltról szokás. Könnyedén időutazásokat
tehetnénk, ha megállapításoktól nem
rettegve megneveznénk a dolgokat. Ebből a
létező paradoxonból adódóan még időben
léphetnénk, különben olyan
következményekkel nézünk szembe, amik
duplán büntetnek, ha nem tanulunk a
történelemből.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-16 05:43:05
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-16 05:43:05