Laza
Bárkit lebarmozok könnyedén,
ez nekem megállapítható rögeszmém,
de ha valakire más szó illik,
akkor váltok mindig.
Striák vannak a combomon,
ez üzenet a pokolból,
de persze csak viccelek.
szeretem, ha vannak ilyenek.
Nem viselem el a fájdalmat,
mert ártatlan
vagyok, ha bűnös lennék,
akkor ütögessél.
Ha önelégült leszek,
kedélyemet ne hűtsed le.
Sok okom van annak lenni,
tőlem kötelező hasra esni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-14 10:35:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-14 10:35:27