Prodestination
A liberálisok miért nem ismerik be, hogy
mások eltaposása társadalmi szinten
miattuk vált elfogadottá. Az ő
ideológiájukkal van legjobban
összefonódva ma a harmadik világ
kizsákmányolása. Liberálissá az válik,
aki erkölcsi ítélőképességben teljesen
önállótlan és szüksége van egy önjelölt
erkölcscsősz kontár iránymutatásaira. A
valósághoz való érzékük megsínylette a
megmondó-ember szerepét. A globalokrácia
kellékei azok a megfélemlített emberek,
kik tekintélyelvüket a győztes hatalmak
iránt tanúsított lojalitásukkal fejezik
ki. Oly korban élek én, melyben egy
jobboldali képes kimondani a jobboldal
bűneit, de egy liberális képtelen
kimondani a liberálisok bűneit. Nagy
lélekbúvárként az ő esetükben
elfeledkeznek a tömegpszichózisról.
Korunk tragédiája, hogy úgy is lehet
valaki nagy költő, hogy elhallgatja az
igazságot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-14 10:26:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-14 10:26:28