Korunk
Egyre inkább zongorázni lehet az
azonosságot a világban. Kifordult
önmagából a világ kereke. A begyűrűző
termékek fogyasztóját meggyűrűzik. Nem
lakolnak meg, kik kilakoltatnak. Az önzés
olyan mértéket ölt, mitől nincs
mértéktartás. Nem akarhatjuk már az
elejét venni semminek, mert minden a
végét járja és ez átjár minket. Egy
szemhunyásnyit sem alszik a
lelkiismeretünk, mert szemet hunyunk
felette. Akik hason csúsznak, egyszer
talán meghasonulnak, de egyelőre
önfegyelem helyett csak önkegyelmet látok
félkegyelműektől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-02 19:29:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-02 19:29:28