Durc
Nagyon rossz a természetem,
azt hiszed, hogy szemétkedek,
pedig csak kompenzálok,
de ettől még jól megjárod.
Előbb ütök, mint hogy kérdeznék,
a fejemben elég nagy a széjjelség,
de a lelkemben sincs túl nagy rend,
az erőszakra izgultam fel.
Aki azt mondja, hogy sarkítok,
az biztos masnit hord.
Nem mondok én csúnyákat,
csak azok szerint, akik utálnak.
Nem tudom, miért kell kényeskedni,
negatívan vélekedni.
Most azért vagyok biztos tahó,
mert leírtam, hogy fickós vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-21 21:57:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-25 20:55:41