Korfa-manipuláció
Felszabadultsággal tölt el, ha egy engem
irritáló ember öngyilkos lesz. Nem hiába
érzik azt, hogy terhek a társadalom
vállán, és mindenki jobban jár, ha ők nem
lesznek. Ha valaki így érez irántam,
megnyugtatom: Én soha nem fogok így
tenni.
Meghiúsult öngyilkossági kísérletből
megmaradt sérülés jóval későbbi halált
nagyban elősegít. Tehát öngyilkossági
kísérletből öngyilkosságra változik az
önvád.
Aki fontolgatja, az mindig lefoglalja a
kaszást. Kisajátítja, mintha annak se
lenne jobb dolga, mint arra várni, hogy
segélykérő öngyilkosjelölteknek végre
legalább balesetből összejöjjön.
Csak azt az őrültet tudom sajnálni, aki
annyira nem tiszta fejben, hogy benne fel
sem merül az öngyilkosság.
Az öngyilkos azért szeret meghalni, mert
a koporsóban a föld alatt jobban forog a
világ körülötte.
Az ember, aki önkezével akart véget vetni
életének, időközben, más okokból meghalt.
A túlvilágon az első dolga az lesz, hogy
a földön úgy rendezze a dolgokat, mintha
öngyilkos lett volna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-21 15:11:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-02 19:39:03