Pro tabula rasa
Vitapartnert keresek parttalan vitához,
egy kellemeset, aki alig cáfol,
de partot csak ő hozhat,
ha szolgalelkű és dogmáimat fölmondja.
Ragaszkodom a saját igazamhoz,
mert ha nem bizonyosodik be, kiakadok,
és másokat fogok okolni,
ellenük így vádat koholni.
Témát önkényesen kiragadok,
mert egy gyíkarc vagyok.
Jó lenne, ha ez a vita nem ülne el,
ha neked kényelmetlen, se szüntesd be.
Vitába foglak keverni,
amitől élettelenül fogsz heverni.
A nyugalmad megtartod,
ettől leszek felajzott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-28 17:16:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-30 10:42:00