UFO-hívő internacionalisták
Nem látom bennük annak az örömnek a
lehetőségét, amit az váltana ki, hogy a
világon mindenhol megszűnik a
hajléktalanság, mert az a fétisük.
Galilei elkezdte hirdetni a kopernikuszi
tanokat. Szerintem nem volt gyerekszobája.
Nem az asztronauták, hanem a
szabadkőművesek a legjobb partik. A
baloldal egyetlen szerencséje, hogy a
Monty Python-felállás már nem létezik.
Essetek már depresszióba, a magyarok
utálnak titeket. Hol van már az a híres
balos humor. Persze az igazságot nem
lehet humor tárgyává tenni, és már
önmagukon sem tudnak nevetni. A '80-as
évek: a szarkavarás kezdetének időszaka a
magyar irodalomban. Mindenképpen
szarkavaró az, aki ki szeretné szippantózni
a derítőgödröt? Azt hiszem, egy jobboldali
mindenképpen több poént fedez fel egy
Monty Python-jelenetben, mint egy
baloldali. Csak azt nem tudom, ha valaki
(helyesen) előnyben részesíti a családját,
miért nem részesíti előnyben a nemzetét.
Miért kell jobban félteni az emberiséget
egy közösségtípus átugrásával. Vagy
valamit tudnak a támadó földönkívüliek
létezéséről, akik tudjuk, hogy a magyarok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-25 06:52:47
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-25 06:52:47