Tutá liber, má liber (szavazáshoz)
Törődjünk bele, hogy a Háttérhatalom
létrehozza az Új Világrendet.
Megérdemlik, sokat dolgoztak érte. Nem
kis meló, színészi teljesítmény, hogy a
kamu feladataikat is ellássák a
pozícióikban. A színészet olyan, mint a
bányában dolgozni. Végül is idejük nagy
részében aszerint tesznek, amiben nem
hisznek, ez nem kis meló. Óriási
elhivatottság kell ehhez. Ha tizedére
csökken a népesség, törekedjünk, hogy
köztük legyünk. Okolni őket bármiért is
butaság lenne. Sokkal fontosabb,
apró-cseprő pártpolitikai ügyek vannak
államokon belül ahhoz képest, hogy most a
pártokat irányító biszem-baszom
háttérhatalmakkal foglalkozzunk, bankok
elé vonuljunk, fegyvereket gyűjtsünk,
háztáji gazdálkodást folytassunk. És amíg
minden érintett életben van, mert
meghatározható, kik azok. A rabszolgaság
bevezetésével fenntartjuk életesélyeinket,
amíg üzembe nem helyezzük az életünket
megkönnyítő technológiákat. Mindez
fölösleges, hisz nem minket ölnek meg,
sőt ha nem lesz utódod, az nem gyilkosság.
Már tudjuk, a Földet nem az unokáinktól
kaptuk, eddig csak remélni mertük, hogy
alóluk bármikor kilophatjuk. Éljen a
Jogállam, mely inkább megmenti a
kulcspozíciókban ülő bűnösöket, minthogy
néhány közvetetten bűnöst jogtalanul
elítéljen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-04 08:44:06
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-04 08:44:06