Burleszxerű
Nem érem a Vidort utol,
mert kedvencem a biohumor,
bár sosem értettem Tréfit.
A robbantgatása megrémít.
Ha elgurult a gyógyszerem,
nem építek hóembert,
mert a hó is felgyulladt,
annyira begurultam.
Volt már dolgom őrültekkel,
de velem se gondolom, hogy könnyű lenne.
Ez most nem azt jelenti, hogy őrült vagyok.
Mindjárt indul az űrhajóm.
Én vagyok a Tréfaisztosz,
gyakran mondom, hogy faintos.
Ez az én szavajárásom,
kérem, hogy hahaházzátok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-03 18:18:47
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-03 18:18:47