Taszitusz
Nem mondanám, hogy jó arc vagyok,
a beszólásaim is sótalanok.
Velem nem lehet incselkedni,
mert nem tudom kiheverni.
Utálom, ha elfogadtok,
mert ez kurva nyomasztó,
és nagyon felingerel,
aki így tesz, annak nekimegyek.
Ne akarjatok hízelegni,
nem tudok vele mit kezdeni,
és azt se, hogy’ viszonozzam.
Gyenge vagyok a riposztokban.
Ne akarjatok a közelembe férkőzni,
mert attól fogok megsértődni.
Elmarok magam mellől mindenkit,
amennyire csak tőlem kitelik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-13 06:35:01
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-26 06:07:07