Idegösszesokkhatás
Azért vagyok zsémbes,
mert az ideg szétvet.
Ne tépjed az idegeim,
megpróbálom kibekkelni.
Azért vagyok ideges,
mert nagyon gyakran kilengek.
Nekem fontos az identitás,
kirojtolódik az idegi szál.
Hogy’ adjam értésedre,
az idegsejtek receptorai képlékenyek.
Hogyha a gőzt kieresztem,
megnyugszik az idegrendszer.
Kinek jó ez, te.
Idegroncs lettem.
Idegállapotba vagyok,
ki nem állhatod a tahót.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-10 15:54:47
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-03 12:56:39