Mita Diran
ki énekelte a számból azt a
szót, amit kivett. az ajkadon
csüngök én, mint baszó, a
szíveden is adod a szívet és az
ívet, a nyelved hegyén van, de
lekerekített. a szájpadlásra
kell menni, hogy kisöpörd az
agyadból ezt mind. a homlokodra
van írva, ahogy a
mézeskalácsszív tükre a lélek
tükre a harmadik szem a
mézes-mázas szavakhoz. a
nyelved a lift, mi a szívedből
mindent eljuttat az agyadhoz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-16 15:50:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-16 15:50:34