Zene
Remélem a zene megszűnik, a sok
dallam idegesít. A hangoknak
örökre el kell tűnni, a dühöt
bennem ez, mi felkelti.
A zene nem mindenkié, csak az
enyém. Azt teszem vele, amit
felidéz, mert egy kis szemét.
Nem fogom hagyni, hogy jó dolog
legyen. Ahogy hallom áradni, az
sokkol engem.
Ismerem a hátsó szándékait,
engem nem ver át. Hát ez az
egész ér annyit, hogy eret
vágj?
Ha a zene lágyan szól, én
könnyen elsápadok. Ha nálam
van, soha se hasznosul, akkor
talán neki végre bealkonyul.
Meglehetősen zavaró körülmény,
akkor mikor örülnél. Mikor a
csend meghunyászkodott, azt
mondta, ez brutál jó volt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-20 19:30:26
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-13 17:15:45