Nemzetközi
Ukrajna Krajna Rajna MolDánia Bonnpellier
LuzItália Platinamerika Peruguay Rio de
ja Nairobi Nassau Guinea MaLíbia Felső
(tízezer érzékeny) Volta Kétiptom északon
BerBer délen KhoiKhoi északon Szueziföld
délen Szvázi-csatorna Karthúm Network
Gána Gáza Asia Argento Kelet-Timor Bal-
timore Buenos Aries Bejrút Bayreuth
Tripolisz Óbuda Pest Buda La(g)os South
Arábia Dan Marino Aurora Korealis
Palacetina Los Angeles San Francisco Fra
Angelo Cerberussia Polisz Tirol: Innsbruck
Canberra la vella New Zealand Új-dél-Wales
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-18 19:02:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-14 18:42:03