Humortalansághit
A jólelkű, de humortalan emberekkel mi
lesz, akik csak nevetni szeretnek a
poénokon, de nem tudnak gyártani, ha
nekik csak a pénzük van, amivel tudnak
csábítani, akiben az emberséget nem
értékelik, mert annak egyetlen mércéje a
humor, pedig nem hitetik el magukkal,
hogy poéngyárosok, nem csapják be
magukat, egyszerűen a mutizmus az, amivel
vonzanák a csajokat.
Szerették woyczeket. woyczek döbbenetes
ember volt. woyczeket kiemelték a rossz
közegéből és száműzte a negatív
gondolatokat. woyczek a harmadik
világháborút is megjósolta. Érezte, akkor
meg fog állni az idő, amiben csak a jövő
elítéltjei vegetáltak. woyczek jó
partyface volt, kedvelte a fiatalos
közeget és őt is a bulizni vágyók. Erre
mondják azt, hogy minden helyen azért
fizettek, hogy ő jelen legyen. Talán nem
túlzás azt mondani, ő volt az éjszaka
királya. Éles eszével, joviális
hozzáállásával elnyerte a fiatalok
szimpátiáját, remekbe szabott
szoborkölteményeit ilyen rendezvényeken
állították ki. woyczek nem emlékszik
semmire. A mellékhatások kicsit
instabillá tették. woyczek sosem volt
dühös, csak néha izgatott és
elkeseredett, zavarodott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-14 15:19:54
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-14 18:39:17