Ösztönlány
Az még, hogy rólad álmodtam, nem
jelent semmit nekem se. Bugyid
mellém dobtad. Megszagoltam.
Még emlékszem az illatára.
Megismertelek valamilyennek.
Tetszett, ahogy megnevettettelek.
Álomban a szex sosem olyan, mint
a valóságban. Rosszabb. Sosem
tudtam eldönteni, hogy könnyen
vagy egy könnyön nevetsz.
Akinél legmesszebb spriccelt, azt
szeretem legjobban. Érted egész
életemben ébren tudnék maradni.
Mekkora önzés lenne magamra
gondolni, nem nézni téged. Azt
gondolnád, unnálak. Mikor annyi
év után először neked kiejthettem
a neved. Nem tudom, te mikor
fogod nekem.
Nem voltál nálunk soha. Fogalmad
se lehet arról, mi küldött téged
hozzám. Hogy meg kell-e ismerned
az okokat, nem tudom. Nézz végig,
hátha rájössz, honnan hiányoztál
leginkább.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-12 19:28:30
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-12 19:37:22