Naponta megteremtelek magamnak
Kezedben fénylő karmesteri pálca,
ha meg se mozdul, mindent csak akarsz,
akaratod az eget körbe járja,
ott béke van, csak bennem dúl a harc.
Naponta megteremtelek magamnak,
hogy gondolatban megtagadjalak,
a léted lenne számomra az ablak,
amelyen át világíthat a nap.
Égi karnagy, kétségem bocsásd meg,
keresésedre életem ha rámegy,
majd úgyis eldől, merre létezel,
az univerzum melyik szögletében
vagy te, vagy a világmindenség éppen,
s majd egyszer a bírám is te leszel.
2013. november 3.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-04 04:29:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-04 04:29:52