Hátráltatás
Miután megszületett,
szülei melegjogi mozgalmat alapítottak.
Egy, a villájuknál rendezett parti végeztével,
miután anyja és apja elbúcsúzott legkedvesebb pártoltjaitól,
egy női és egy férfi meleg pártól,
a srác megkérdezte édesapját:
Apu, nem lehet, hogy életem szerelme, akár lány, akár fiú,
ezen, számotokra kedves emberek valamelyikének gyermeke lett volna?
Mert nekem annyira ellenszenvesek, mint egy anyós vagy egy após.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-17 18:07:20
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-17 18:09:17