Isten-mozaik
A költőszkóp elkészítése valódi,
irodalmárok előtt álló kihívás,
a Gutenberg-galaxis vizsgálatával,
mely segítségével mechanikusan
összeállíthatunk magasabb érzelmi
és értelmi intelligenciát feltételező
szövegeket. Ehhez persze ismernünk
kell minden létező tárgy, jelenség,
fogalom darabszámát, amiben isten
feltételezhetően közel egyenlő
elosztásban létezik, hogy tudjuk,
testünk hanyadrésze ő. A mikroszkóp
lencséjében ez a testrészünk lehet,
hogy az ő szakálla. A rák, a szűz vagy
a halak lehet a kiválasztott zodiákus,
mely erre a legalkalmasabb. Isten
fordított betűsablonokkal üzenetet
üt a koponyájukba, melyet lelkükkel
leolvasnak és isten kinézetét ismerve
megtalálják a róla elnevezett csillagképet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-02 17:06:32
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-02 17:06:32