Azt hiszed
Azt hiszed, jól leplezed
meghasonlottságodat ön-
magaddal. Mindenre, amit
megvetettél, már rászorulsz.
Szembesülsz azzal, hogy
a te tragédiád művi
mindenkiéhez képest.
Inkább ezzel, minthogy
egy valósabból se tudj
többet kihozni. Keresed
a nyomort, a züllést, azt
még nem mondtad, hogy
öngyilkos leszel, vagy hogy
szereted a melegeket, vagy
elhagyod a hazád. Már nem
törődsz azokkal, akikre
felnéztél. Úgy taszítanak
mint, ahogy te taszítottál
másokat, és azt gondoltad,
a szellemi fölényed miatt.
Tudod, hogy a tehetségtelen-
ségeidet olvasva nem tudnak
már írni. A jól sikerült szövegeidet
semmire sem cserélnéd el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-24 19:59:10
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-24 20:03:37