Hol a nemtudás üdvözít
Hol a nemtudás üdvözít,
ostobaság okoskodni,
komoly erőfeszítés kell
száraz kútból vizet hozni,
pontosabban: együgyűség
a falra borsót dobálni,
s ha ottragad valamelyik,
ütemes vastapsot várni.
A nemtudást pótolni kell
mindenütt Európában,
van egy ország, hol a vezért
lehet utánozni, bátran.
Így lesz szomorú egy ország,
amelyik épp az én hazám,
egy ideig még maradok,
aztán megyek el, igazán.
2013. augusztus 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-16 10:10:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-16 10:24:04