elég
nem túlzol ha sokat vársz el
rajta leszek az ügyön
jobb embert nem is választhattál
volna erre a feladatra
megrettensz a hatástól amit kiváltok
előjönnél de nem mersz
még mindig magamra hagysz
próbálnál elszökni ha engedném
ugyanaz a félelem leng körbe
mint korábban
hazudhatnál magadnak
hogy ez a te félelmed
nem az övék de te sem
érthetsz meg mindent
csak arra emlékszel hogy
felidézed a múltat amit már nem tudsz
neked nem kell emlékezned
elég ha összerakod a falra karcolt
szavakból a küldetésed
nem túlzol ha sokat vársz el
rajta leszek az ügyön
jobb embert nem is választhattál
volna erre a feladatra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-03 16:54:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-04 17:09:55