Forgatag
Soha nem láttad magad
ilyen szépnek, mint velem.
Boldogabb voltál, mint
valaha, ha együtt lehettünk.
Néztél bele a szemembe
és azt mondtad: ragyogj!
Én ugyanezt kívántam
neked. Jóllehet, érezted is.
Majd csak kiábrándulva
belőlem észleled, mennyire
egyívásúak voltunk. Igen,
ekkor ez a fajta távollét
világít rá közös tulajdon-
ságainkra, azokra, amiket
magadban sem szerettél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-02 17:52:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-02 17:52:35