A pokol angyala
A menny pont olyan magasságra
van, hogy onnan, a lendülettől
olyan erővel fogunk talajt,
hogy a pokolban kötünk ki.
Földön járok nagy ötlet,
nem repülök már többet,
nem ugrálok, lépkedek,
így könnyen eltévedek.
Magasan van a fejem,
nagy vagyok, nem repkedek,
nekem később lesz este,
Nap is hamarabb kel fel.
Horizontom szélesebb,
messzebbre elnézhetek,
most ugrálóvárazok,
lábujjhegyen állhatok.
Kötélen lógok légvárban,
a sírban már két lábbal,
már nem látom önmagam,
olyan, mint a föld alatt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-28 19:55:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-28 19:55:12